BTS’ Jin plaagt potentiële solo-variëteitsshow: ‘Ik wil ook in mijn eentje plezier kunnen hebben’

BTS’ Jin plaagt potentiële solo-variëteitsshow: ‘Ik wil ook in mijn eentje plezier kunnen hebben’

Nadat ze in een vooraf opgenomen interview hadden aangekondigd dat ze een pauze zouden inlassen na een decennium van continuous succes, bevindt de toekomst van BTS zich in een soort onzekerheid. Een woordvoerder van de groep vertelde Rolling Stone dat “ze geen pauze hebben, maar de tijd zullen nemen om op dit second enkele soloprojecten te verkennen en actief blijven in verschillende formaten.” Hoe dan ook, Jin heeft met wat ideeën gespeeld om de tijd te doden, waaronder het in zijn eentje opduiken in een variétéshow.

In een current interview met Weverse Journal sprak de BTS-zanger over het vinden van een balans tussen zijn rol in de groep en zijn eigen persoonlijke leven: “Ik denk dat je zou kunnen zeggen dat ik ook alleen plezier wil hebben. En zonder iemand anders tot final te zijn.” Jin zei toen dat hij de uitdaging aanging om solo op een variétéshow te verschijnen.

“Ik dacht erover om naar een variétéshow te gaan om mezelf gelukkig te maken, niet voor de groep of vanwege mijn populariteit of voor mijn werk, need het filmen van die reveals zou me in een vrolijke bui kunnen brengen”, zei hij. “Er zijn natuurlijk een aantal dingen aan variétéprogramma’s die zwaar zijn, maar het is ook een kans om de hele dag op de set te lachen.”

Het hele jaar door heeft Jin een paar kansen gehad om de impression van BTS van buitenaf te bekijken. Nadat hij zijn vinger had geblesseerd, nam de artiest een minder centrale rol in een aantal optredens van de groep, waaronder een optreden bij de Grammy 2022 Awards en een live performance in Las Vegas. BTS keek vanaf de zijlijn toe nadat hij kort op het podium had gestaan ​​en een present voor hem en ARMY in het publiek kon neerzetten.

“Ik sprak over hoe ik me voelde alsof ik zowel de andere leden als ARMY aan het kijken was tijdens het meest recente live performance, toch?” hij voegde toe. “Dus ik wil het doen om mezelf te vermaken – ik sta op het podium en geef een optreden, maar kijk tegelijkertijd naar een BTS-concert van dichtbij. Ik zit in een variétéprogramma, maar bekijk dat programma van dichtbij.”

Elk lid zat bij het tijdschrift voor een interview, allemaal afzonderlijk uitgerold ter ondersteuning van hun nieuwste anthologiealbum Proof. Ondanks dat ze afzonderlijk werden uitgevoerd, deelden Jin en J-Hope overlappende gevoelens, terwijl de rapper ook terugkeek op het plezier dat hij had bij het zijn in BTS.

“Ik heb veel meegemaakt, maar ik denk dat ik misschien degene ben die het meeste plezier beleeft aan wat BTS doet”, zei J-Hope. “Omdat ik through BTS dingen kan ervaren waarvan ik me afvroeg of ik het alleen zou kunnen bereiken. We hebben zoveel verschillende soorten optredens op het podium gedaan en ook met veel dingen geprobeerd en geëxperimenteerd. Ik kijk dus zinvol terug op al die keren in het verleden.”

About Sugito marwoto

Check Also

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs, A-Trak voor nieuw nummer ‘On God’

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs, A-Trak voor nieuw nummer ‘On God’

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs en DJ/producer A-Trak voor een …