Christina Aguilera voert ‘Lady Marmalade’ uit met Mya in LA Pride

Christina Aguilera voert ‘Lady Marmalade’ uit met Mya in LA Pride

Christina Aguilera geeft de homo’s alles wat ze ooit wilden. Op zaterdag, toen ze de headliner was van LA Delight’s muziekfestijn, bracht Xtina de nostalgie toen ze werd vergezeld door Mya voor een vertolking van Moulin Rouge!’s “Woman Marmalade”. Ze bracht ook popster Kim Petras naar voren voor een dwaze uitvoering van haar nummer “XXX” en Paris Hilton om haar hit “Stars Are Blind” uit te voeren, een WeHo-nietje.

“Oh mijn god. Heel erg bedankt dat je me vanavond hebt. Ik ben zo vereerd en zo dankbaar. En bedankt voor je liefde en steun in de afgelopen 20+ jaar. Jij bent mijn familie. Ik ben zo blij om altijd een stem te geven of te proberen [give one to] iedereen die het gevoel heeft onderdrukt of verstoten te zijn,’ zei Aguilera. “Dat is wat ik altijd heb geprobeerd te brengen [with my music] Ik ben zo trots om je mijn familie te noemen… je bent een deel van mij en ik ben zo blij om dit naar je toe te brengen… we wilden je zo’n geweldige tijd bezorgen vanavond.”

Petras was de eerste die het podium betrad als speciale gast van Aguilera toen ze “They Wish to Fuck” van haar Slut Pop EP uitvoerde, voordat ze werd vergezeld door Aguilera – die een iconische outfit en enorme voorbindpenis droeg – voor “XXX. ”

Queen @xtina voert “XXX” uit met @kimpetras terwijl ze een voorbinddildo draagt ​​tijdens een van de meest iconische momenten van de nacht 🔥🔥🔥 pic.twitter.com/w6jaUsbEwu

— Tomás Mier (@Tomas_Mier) 12 juni 2022

Voor een medley van Moulin Rouge! hits, Aguilera’s dansers hielden borden omhoog met de tekst “Say homosexual” ter ondersteuning van LGBTQ-mensen in staten waar anti-LGBTQ-wetgeving is ingevoerd, zoals Florida.

Ze werd toen vergezeld door Mya voor ‘Woman Marmalade’. “Heel erg bedankt dat je dit hebt gedaan”, zei ze tegen de R&B-zangeres. “Mya, dames en heren.”

ICONISCH! @MYAPLANET9 sluit zich aan bij @xtina voor “Woman Marmalade” tijdens een iconische Moulin Rouge-medley op @lapride 🏳️‍🌈🔥 pic.twitter.com/9Z5asNg3Oq

— Tomás Mier (@Tomas_Mier) 12 juni 2022

Selection was de eerste die meldde dat Aguilera van plan was een speciaal ‘Woman Marmalade’-moment met Mya te houden, en meldde eerder in de week dat de samenwerking in de maak was. Hoewel Pink en Lil Kim niet bij hen op het podium stonden, zong de rapper haar couplet van het nummer afgelopen weekend op het WeHo Delight’s Outloud Pageant.

Na de Moulin Rouge! medley betrad Paris Hilton het podium voor een dj-set met Britney Spears’ “Poisonous”. Daarna zong ze haar nummer ‘Stars Are Blind’.

“Er is een speciaal nummer dat ik voor jullie wilde doen, omdat het zo’n iconische avond is, dus hier gaan we”, zei ze. “Ik hou zo veel van jullie. Gelukkige trots! Ik hou van je LA.”

Na een DJ-set met “Poisonous” van Britney Spears, voert @ParisHilton “Stars Are Blind” uit tijdens @xtina’s headliner @lapride set 🏳️‍🌈 pic.twitter.com/NfzbsulKnI

— Tomás Mier (@Tomas_Mier) 12 juni 2022

Hilton betrad voor het laatst het podium om “Stars Are Blind” uit te voeren als een duet met Britney Spears eerder deze week tijdens de bruiloft van Spears, volgens verschillende verkooppunten. Wat Petras betreft, Hilton verscheen in de videoclip van de trans-zangeres voor “I Do not Need It All”, die haar carrière hielp lanceren.

Aguilera opende onlangs voor Folks over hoe ze een bondgenoot van de LGBTQ-gemeenschap werd en hoe haar nummer “Lovely” een volkslied werd voor queermensen.

“Ik was er trots op om de LGBTQ+-gemeenschap in de schijnwerpers te zetten met mijn ‘Lovely’ muziekvideo, waarin zowel een homostel als een transvrouw te zien is. Ik dacht er niet te veel over na, behalve dat ik mensen wilde laten zien wie ze zijn”, vertelde ze aan de outlet. “Het was destijds op de een of andere manier taboe, maar het vertegenwoordigde iets zo waars. Ik hoor nog steeds verhalen over hoe die video mensen heeft geholpen, en het betekent alles voor mij.”

“Ik wil ook vermelden dat mijn vrienden in de LGBTQ+-gemeenschap me hebben geholpen op manieren die ik nooit zal vergeten. Ze hebben me de vrijheid gegeven om mezelf te zijn en mijn diepste, donkerste geheimen met hen te delen,” voegde ze eraan toe.

Aguilera speelde ook nummers als ‘Really feel This Second’, ‘Self-importance’, ‘Bionic’ en ‘Lovely’.

Andere artiesten op de LA Delight-vieringen op zaterdag waren Anitta, Chika, Syd, Rebecca Black en Allison Ponthier.

About Sugito marwoto

Check Also

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs, A-Trak voor nieuw nummer ‘On God’

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs, A-Trak voor nieuw nummer ‘On God’

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs en DJ/producer A-Trak voor een …