Colts S Khari Willis kondigt abrupt afscheid van NFL aan na drie seizoenen

Colts S Khari Willis kondigt abrupt afscheid van NFL aan na drie seizoenen

Colts starten veiligheid Khari Willis kondigde woensdag na slechts drie seizoenen zijn afscheid van de NFL aan in een bericht op zijn sociale media-accounts.

“De reduce die ik in deze fase van mijn leven heb geleerd, zullen waardevol voor me zijn in mijn volgende hoofdstuk”, schreef hij. “Met veel gebed en overleg heb ik ervoor gekozen om me officieel terug te trekken uit de NFL terwijl ik ernaar streef om de relaxation van mijn leven te wijden aan de verdere bevordering van het evangelie van Jezus Christus.

“Ik dank al mijn familie, vrienden en degenen die me tot nu toe op deze reis hebben gesteund en ik kijk uit naar uw voortdurende steun in de volgende fase van mijn leven. Ik ben zowel nederig als opgewonden om de heilige roeping die God voor mijn leven heeft na te jagen, wat mij veel vreugde en doel brengt. Iedereen bedankt voor de steun door de jaren heen.”

De verdedigingsrug van 5 voet-11, 213 pond begon in 33 van zijn 39 wedstrijden sinds de Colts hem selecteerden in de vierde ronde van de NFL Draft van 2019. In die wedstrijden was de voormalige uitblinker van Michigan in totaal 219 tackles, vier onderscheppingen, zeven passcheidingen, 3 1/2 zakken, zeven tackles voor een verlies en één onhandige pogingsherstel.

“We zijn dankbaar en waarderen Khari’s bijdragen aan de Colts, zowel op als buiten het veld in de afgelopen drie seizoenen”, zei Colts-hoofdcoach Frank Reich in een verklaring van het workforce. “Khari’s karakter, leiderschap en professionaliteit zullen worden gemist in onze kleedkamer, internet als zijn spel op zondag. Ik bewonder en respecteer zijn beslissing om over te gaan naar de volgende fase van zijn leven en bediening en mijn gebeden zullen altijd bij hem zijn.”

(Foto: Marc Lebryk / USA In the present day)

About Sugito marwoto

Check Also

2022 MLB All-Star Game-roosters: werpers, reserves onthuld

2022 MLB All-Star Game-roosters: werpers, reserves onthuld

De 92e MLB All-Star-game is iets meer dan een week verwijderd en de volledige roosters …