Gunna heeft een situatie in elke stad in zelfgestuurde ‘Banking on Me’-muziekvideo

Gunna heeft een situatie in elke stad in zelfgestuurde ‘Banking on Me’-muziekvideo

In de zelf geregisseerde videoclip voor zijn single ‘Banking on Me’ deelt Gunna enkele wijze woorden van advies. “Als je iemand voor het eerst ontmoet en je begint ze leuk te vinden en shit – de sfeer is goed – maar je wilt dat het lang duurt, wil je het verspreiden”, zegt hij tegen een vrouw die op zijn passagiersstoel zit. ‘Ik vind het heerlijk als ik de stad uit ga, need het geeft ons even de tijd om bij je terug te komen. Ik ga je missen.”

Maar zoals de video laat zien, hoeft afstand niet noodzakelijkerwijs het hart sneller te doen kloppen – tenminste niet wanneer Gunna in elke stad een situatieschip heeft. Doorheen de muziekvideo legt de rapper contact met verschillende vrouwen tijdens stops in Los Angeles, New York, Houston, Miami en Atlanta.

Hij is er openhartig over, althans in de muziek, rappend: “Jonge vrijgezel, we houden van spelen.”

De “Banking on Me”-visual arriveert een dag nadat Gunna – echte naam Sergio Kitchens – een openbare verklaring deelde vanuit de gevangenis waarin hij zijn onschuld verklaarde nadat hij was aangeklaagd wegens samenzwering om de RICO-wet te schenden.

“Voorlopig heb ik mijn vrijheid niet. Maar ik ben onschuldig”, schreef hij. “Ik phrase vals beschuldigd en zal nooit stoppen met vechten om mijn naam te zuiveren! Het beeld dat van mij wordt geschetst is lelijk en onwaar. Mijn followers weten dat ik het leven graag vier, ik hou van mijn familie, ik hou van reizen, ik hou van muziek, ik hou van mijn followers. Ik heb er alle vertrouwen in dat God mij gerechtigheid zal schenken voor de zuiverheid in mijn hart en de onschuld van mijn daden.”

Kitchens was een van de 28 mensen, waaronder Younger Thug, die werd beschuldigd van samenzwering om de RICO-wet te schenden in een massale aanklacht tegen degenen die banden hadden met de vermeende Younger Slime Life-bende. Kitchens pleitte niet schuldig aan één aanklacht wegens het overtreden van de Georgische anti-afpersingswet. Tijdens een recente hoorzitting ontkende een rechter de borgstelling van Kitchens nadat de openbare aanklagers met succes hadden betoogd dat hij een “commandopositie” had in YSL. Zijn proces begint momenteel op 9 januari 2023.

About Sugito marwoto

Check Also

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs, A-Trak voor nieuw nummer ‘On God’

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs, A-Trak voor nieuw nummer ‘On God’

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs en DJ/producer A-Trak voor een …