Halsey ‘Heartbroken’ en ‘Panicked’ nadat concert in Maryland is geannuleerd vanwege overstroomde locatie

Halsey ‘Heartbroken’ en ‘Panicked’ nadat concert in Maryland is geannuleerd vanwege overstroomde locatie

Halsey verontschuldigde zich bij followers en veroordeelde een eerbiedwaardige concertlocatie in Maryland nadat hun present woensdag op het laatste second was geannuleerd vanwege onweer en “technische problemen”.

“Maryland, ik weet niet eens wat ik moet zeggen”, schreef de zanger in een reeks tweets nadat het Merriweather Submit Pavilion-concert uiteindelijk werd afgeblazen. “Ik ben diepbedroefd en in paniek en ik wil gewoon weten wanneer/dat jullie allemaal veilig thuiskomen. Ik hou meer van jullie dan van wat dan ook.”

Halsey vervolgde: “Ik beloof dat ik het meer dan wat dan ook wilde. Maar ik kon niet, need het zou ZO onveilig zijn geweest als ik naar buiten ging en mensen tijdens of na de storm het podium op stormden. Veel dingen waren buiten mijn controle vanavond, maar ik beloof alles wat ik KON kiezen, ik koos voor jouw veiligheid.

Ondanks het slechte weer in de voorspelling, herinnerde het Merriweather Submit Pavilion de concertbezoekers voorafgaand aan de present eraan dat het evenement “regen of zonneschijn” zou plaatsvinden. Toen de regen in onweersbuien veranderde, werd het live performance uitgesteld omdat followers te horen kregen dat ze de zaal moesten verlaten, die – zoals te zien is in video op sociale media – snel overstroomde terwijl de stortbui voortduurde.

(In een weird virale video werd het gangpad tussen het podium en de menigte zo overstroomd dat een knaagdier probeerde op het podium te springen om zich in veiligheid te brengen, maar werd door iemand op het podium terug in het water getrapt.)

Het is onmogelijk dat deze Halsey Maryland-show echt is zoals WAT pic.twitter.com/vojuVzalum

— amma 🌈 (@ammamariee) 9 juni 2022

Om 21.00 uur EST, na de aanvankelijke storm, kondigde het Merriweather Submit Pavilion aan dat het live performance om 21.30 uur zou worden hervat; om 22.00 uur waarschuwde de locatie followers echter dat “de Halsey-show niet zal plaatsvinden vanwege weergerelateerde technische problemen.”

“Ik wil er echt aan toevoegen dat ik meer dan teleurgesteld ben over de manier waarop de zaal vanavond alles heeft afgehandeld”, voegde Halsey toe op Twitter zonder specificatie. “Mijn verplaatste datum zal ergens anders plaatsvinden. Ik hoor jullie luid en duidelijk, dat beloof ik.”

About Sugito marwoto

Check Also

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs, A-Trak voor nieuw nummer ‘On God’

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs, A-Trak voor nieuw nummer ‘On God’

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs en DJ/producer A-Trak voor een …