Jennifer Hudson onthult premièredatum voor nieuwe talkshow overdag

Jennifer Hudson onthult premièredatum voor nieuwe talkshow overdag

De pas ontdekte EGOT-winnares Jennifer Hudson heeft de premièredatum bekendgemaakt voor haar aanstaande talkshow overdag.

De Jennifer Hudson Present, die voor het eerst werd aangekondigd in maart, zal vanaf 12 september through syndicatie naar 95 procent van de VS komen – en zoals Hudson opmerkte op sociale media, is dat ook haar verjaardag.

Ik kan niet geloven dat ik dit magazine zeggen, maar welkom bij mijn present!!! ✨ Laten we de dag verlichten vanaf 12 september! Wacht even, dat is mijn verjaardag!!! pic.twitter.com/YzIrUgmCp4

— Jennifer Hudson (@IAMJHUD) 16 juni 2022

Het uitstapje van de zanger naar de televisie overdag is eerder aangekondigd als de vervanging voor de langlopende present van Ellen Degeneres, die eindigde op 26 mei: Hudson filmt niet alleen in dezelfde studio in Los Angeles als Degeneres, maar ook een trio van uitvoerende producenten van die programma — Mary Connelly, Andy Lassner en Corey Palent — hebben zich aangemeld als showrunners voor The Jennifer Hudson Present.

Hudson is, na Kelly Clarkson, de tweede American Idol-deelnemer die muzieksuperster is geworden en die overdag naar de televisie gaat. “Ik heb zoveel meegemaakt in mijn leven; Ik heb de hoogste van de hoogtepunten gezien, de laagste van de dieptepunten, en zo ongeveer alles daartussenin, maar zoals mijn moeder altijd tegen me zei: ‘Als je denkt dat je alles hebt gezien, blijf dan gewoon leven’,’ Hudson eerder gezegd in een verklaring.

“Mensen van over de hele wereld hebben vanaf het start – twintig jaar geleden – deel uitgemaakt van mijn reis en ik ben zo klaar om mee te doen aan hun reis terwijl we gaan zitten en praten over de dingen die ons allemaal inspireren en ontroeren. Ik heb altijd van mensen gehouden en ik kan niet wachten om op een dieper niveau contact te maken en het publiek de verschillende kanten te laten zien van wie ik ben, de mens, in ruil daarvoor. En ik zou niet blijer kunnen zijn om het samen met dit ongelooflijke staff te doen. We gaan veel plezier hebben en de boel een beetje opschudden!”

Eerder deze week was Hudson de laatste artiest die een EGOT-winnaar werd – Emmy, Grammy, Oscar en Tony Awards – toen ze een Tony ontving voor haar rol als producer in de Finest Musical-winnende A Unusual Loop. In 2021 received de actrice een Daytime Emmy Award voor Baba Yaga, die Excellent Interactive Media received voor een Daytime Program, maar met de nieuwe dagshow wil ze meer Emmy’s aan haar mantel toevoegen.

About Sugito marwoto

Check Also

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs, A-Trak voor nieuw nummer ‘On God’

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs, A-Trak voor nieuw nummer ‘On God’

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs en DJ/producer A-Trak voor een …