Jon Cooper: Lightning’s Brayden Point nog niet uitgesloten voor Game 5

Jon Cooper: Lightning’s Brayden Point nog niet uitgesloten voor Game 5

Er is een kans dat Tampa Bay Lightning-centrum Brayden Level donderdag in Recreation 5 tegen de New York Rangers kan spelen.

Level, die sinds half mei aan de kant staat met een schijnbare rechterbeenblessure, heeft genoeg vooruitgang geboekt tot waar coach Jon Cooper niet klaar is om hem uit te sluiten.

“Ik kan deze vraag eerlijk beantwoorden met ‘ik weet het niet'”, zei Cooper over de standing van Level. ‘Dat hoor ik wel als ik in het vliegtuig stap, zodat ik morgen een antwoord heb. Nu komen we op het punt dat ik elke dag niet weet of er definitieve outs zullen zijn. … Ik zou eerlijk gezegd verbaasd zijn als hij deze volgende wedstrijd speelt, maar ik ga hier niet zitten en zeggen dat hij uit is voor de serie.”

Level schaatst nu ongeveer een week in volledige uitrusting met de zwarte azen, met sessies variërend van een half uur tot een uur.

Tampa Bay wist dat ze een diepe run moesten maken om Level terug te krijgen nadat hij de blessure had opgelopen in Recreation 7 van de Maple Leafs-serie. Ze hebben hun sterrencentrum genoeg tijd gekocht om dichtbij te zijn, en het had niet op een beter second kunnen komen met de bekerkampioenen in een 2-2 patstelling tegen de New York Rangers in de Jap Convention-finale.

“Ik wil de verwachtingen van iedereen temperen met wat er gaande is, need het was duidelijk een aanzienlijke blessure”, zei Cooper. “Dus ik ga nu niets pushen, maar hoe langer een serie duurt, de kans is klein dat hij kan spelen.”

(Foto: Kim Klement / USA At the moment)

About Sugito marwoto

Check Also

2022 MLB All-Star Game-roosters: werpers, reserves onthuld

2022 MLB All-Star Game-roosters: werpers, reserves onthuld

De 92e MLB All-Star-game is iets meer dan een week verwijderd en de volledige roosters …