Justin Bieber vecht tegen ‘vrij ernstig’ virus dat de helft van zijn gezicht verlamd

Justin Bieber vecht tegen ‘vrij ernstig’ virus dat de helft van zijn gezicht verlamd

Justin Bieber deelt een replace over zijn gezondheid nadat followers zich afvroegen waarom hij eerder deze week exhibits in Toronto en DC had geannuleerd. Vrijdag maakte de zanger bekend dat hij is gediagnosticeerd met het Ramsay Hunt-syndroom, een zeldzaam virus dat de zenuwen in het gezicht en het oor aantast en gezichtsverlamming kan veroorzaken.

Bieber legde uit dat de hele rechterkant van zijn gezicht niet kon bewegen en dat hij alleen aan de linkerkant kon glimlachen en knipperen.

“Zoals je kunt zien, knippert dit oog niet. Ik kan niet lachen aan deze kant van mijn gezicht. Dit neusgat zal niet bewegen. Er is dus een volledige verlamming aan de zijkant van mijn gezicht”, zei hij in een video op Instagram.

De zanger zei te hopen dat followers nu begrijpen waarom hij een reeks tourdata moest annuleren. “Dus voor degenen die gefrustreerd zijn door mijn annuleringen van de volgende exhibits, ik ben fysiek gewoon niet in staat om ze te doen. Dit is behoorlijk serieus. Zoals je kan zien.”

“Het is duidelijk dat mijn lichaam me vertelt dat ik langzamer moet rijden”, zei hij, voordat hij eraan toevoegde dat hij de tijd zou nemen om te “rusten en te ontspannen” voordat hij weer op pad ging.

Naast voldoende rust, zei Bieber dat hij ook gezichtsoefeningen deed om “mijn gezicht terug te brengen naar waar het zou moeten zijn.”

“Het zal weer normaal worden. Gewoon tijd en we weten niet hoeveel tijd dat zal zijn, maar het komt goed’, zei hij. “En ik heb hoop, en ik vertrouw op God, en ik vertrouw erop dat dit allemaal met een reden is. Ik weet niet zeker wat dat nu is. Maar in de tussentijd ga ik rusten.”

De gezondheidsupdate komt een paar dagen nadat hij gedwongen was een aantal tourdata uit te stellen, daarbij verwijzend naar gezondheidsproblemen en zeggend dat zijn ziekte “verergerde” zonder aanvullende particulars te verstrekken.

“Vanwege een niet-COVID-gerelateerde ziekte heeft de Justice Tour de exhibits van deze week in Toronto uitgesteld”, stond destijds in een verklaring van Scotiabank Enviornment te lezen.

About Sugito marwoto

Check Also

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs, A-Trak voor nieuw nummer ‘On God’

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs, A-Trak voor nieuw nummer ‘On God’

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs en DJ/producer A-Trak voor een …