Kijk hoe Post Malone ‘Better Man’ van Pearl Jam covert op ‘Howard Stern’

Kijk hoe Post Malone ‘Better Man’ van Pearl Jam covert op ‘Howard Stern’

Telkens wanneer Publish Malone naar Pearl Jam’s “Higher Man” luistert, denkt hij aan zijn broer. Tijdens zijn optreden in The Howard Stern Present voerde de muzikant – die onlangs zijn album Twelve Carat Toothache uitbracht – een akoestische vertolking uit van het door Eddie Vedder geschreven nummer.

Hij vertelde Stern dat hij en zijn familie zijn broer gingen bezoeken toen hij jonger was. “Ik herinner me mijn broer Jordan, hij was een marinier en hij was gestationeerd op Hawaï. En we gingen naar hem toe. Ik was misschien 12, 13,’ zei Malone over het nummer. “En hij speelde dit nummer, en we reden rond. Dit was op een eiland waar je in een paar uur rond kon rijden. En hij speelde het, en ik denk dat ik daar de laatste tijd veel over heb nagedacht.”

Toen Stern hem vroeg of het lied hem aan zijn broer deed denken, antwoordde hij: “Elk second. En ik moet er verdomme van huilen. Hij is gewoon een mooie man. En hij stelde me op een verdomde manier voor aan Pearl Jam.”

Vergezeld door slechts een akoestische gitaar, sloot Malone zijn ogen terwijl hij emotioneel zijn vertolking van de Vitalogy-hit uit 1994 zong.

‘Ze liegt en zegt dat ze verliefd op hem is/kan geen betere man vinden,’ zong Malone. “Ze droomt in kleur, ze droomt in rood/kan geen betere man vinden.”

Het optreden kwam toen hij aan Stern onthulde dat hij onlangs een dochtertje had verwelkomd met zijn verloofde.

Ik ging en ik kuste mijn kleine meid en toen ging ik wat videogames spelen’, vertelde Malone aan Stern, voordat ze eraan toevoegde: ‘Ik wil haar haar eigen beslissingen laten nemen. Dat is het.”

De artiest gaat deze zomer op een massale Noord-Amerikaanse tournee ter ondersteuning van zijn nieuwe LP.

“Ik hou van touren en ik vind het heerlijk om mijn followers te ontmoeten en deze liedjes met hen te zingen, maar tegelijkertijd is het zo’n ass-kicker. Mijn rug vermoordt me, mijn nek vermoordt me, mijn voeten vermoorden me’, vertelde Malone eerder dit jaar aan Billboard. “Er is veel om over na te denken, en er is veel om op te focussen. Je moet een soort kameleonogen hebben en alle kanten op kijken en altijd bijhouden wat er gaande is. Het is geven en nemen – je geeft zoveel op en je ontvangt het in liefde, en dat is waar alles om draait: je geliefd voelen. Dat wil iedereen.”

About Sugito marwoto

Check Also

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs, A-Trak voor nieuw nummer ‘On God’

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs, A-Trak voor nieuw nummer ‘On God’

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs en DJ/producer A-Trak voor een …