Megan Thee Stallion zegt dat haar voormalige beste vriend gelinkt is aan Tory Lanez na het fotograferen

Megan Thee Stallion zegt dat haar voormalige beste vriend gelinkt is aan Tory Lanez na het fotograferen

Als de ster van Rolling Stone’s 2022 Sizzling Situation, kreeg Megan Thee Stallion veel van haar borst. Nadat ze in juli 2020 in haar voeten werd geschoten, naar verluidt door artiest en voormalige vriend Tory Lanez, zegt Megan dat ze zowel fysieke als psychologische wonden heeft opgelopen. Ze uit haar gevoelens over Kelsey Harris, haar voormalige beste vriend uit haar geboorteplaats Houston, en beweert dat Harris getuige was van Megan die werd beschoten door Lanez – en dat ze vervolgens Lanez ontmoette in een lodge minder dan twee dagen na de schietpartij.

“Ik heb zoiets van, ‘Kelsey, als mijn beste vriend, waarom zou je afspreken met de persoon die je je beste vriend zag neerschieten?'” zei Megan, herinnerend aan de onthulling in haar interview met het coververhaal. ‘Ze zei: ‘Megan, jullie beantwoordden mijn telefoontjes niet. Mijn rug stond tegen de muur. Ik wist niet wat ik moest doen.’ Wat bedoel je verdomme met je rug tegen de muur? Jij bent de enige persoon in deze situatie die dit voor mij zou ophelderen.

“Dit meisje vertelde me uit haar mond: ‘Hij zei tegen me:’ Oh, bedankt dat je niets hebt gezegd. Laat me nu investeren in uw bedrijf. Laat mij dit doen. Laat mij dat doen.”‘ En het enige wat ik weet, was dat ze vanaf die dag nooit meer iets anders over de hele situatie on-line zei.” (Harris heeft niet gereageerd op een verzoek om commentaar; de vertegenwoordiger van Lanez heeft officieel niet gereageerd op een verzoek om commentaar op deze beschuldiging. Hij heeft ontkend dat hij Megan heeft neergeschoten.)

Als onderdeel van een april-interview met Megan uitgevoerd door CBS’ Gayle King, leverde het netwerk teksten van Harris aan Megan’s bewaker, waarin ze schreef: “Assist… Tory heeft Meg neergeschoten.”

Toen CBS om commentaar werd gevraagd, gaf een advocaat van Harris naar verluidt het volgende: “Mijn cliënt is een privépersoon en wil op dit second geen openbare verklaring afleggen … Ik kan u verzekeren dat mijn cliënt nog geen cent heeft betaald door elke betrokken partij om te ‘zwijgen’…”

Nadat het coververhaal van Rolling Stone was gepubliceerd, legde Harris naar verluidt een verklaring af op Instagram Stay: “Ik wist dat dit ging gebeuren. Dit is nog maar het start, allemaal. Ik weet dat jullie allemaal willen dat ik praat,’ zei ze. “Dus, als het mijn beurt is, weet dan, ik ga alles verdomme afbreken en we gaan zien wie er uiteindelijk slecht uitziet.”

About Sugito marwoto

Check Also

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs, A-Trak voor nieuw nummer ‘On God’

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs, A-Trak voor nieuw nummer ‘On God’

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs en DJ/producer A-Trak voor een …