Tommy Lee zal ‘beest door’ gebroken ribben pijn voor Mötley Crüe-shows

Tommy Lee zal ‘beest door’ gebroken ribben pijn voor Mötley Crüe-shows

Tommy Lee laat zich niet door een paar gebroken ribben van het podium afhouden. De drummer negeerde de doktersvoorschriften en trad donderdag op tijdens Mötley Crüe’s openingsavond van hun stadiontour met Def Leppard, Poison en Joan Jett & The Blackhearts.

“Man, jullie gaan deze shit niet geloven!”, schreef Tommy Lee op sociale media. ‘Ik heb vier verdomde ribben gebroken! Maar ik ben aan het rusten en genezen en ook al zegt de dokter dat ik helemaal niet moet spelen, je weet dat ik koppig ben en ik zal elke present door de pijn heen vechten voor zoveel nummers als ik kan! En wees niet bang, mijn jongen Tommy Clufetos is hier om me te helpen tot ik weer 100 procent ben. . . We hebben allemaal jaren op dit second gewacht en ik kan dit absoluut niet missen! Op met de present!”

Hier was zijn aankondiging, maar je moet weten dat de Crue rocking rockte. Zo fijn om ze terug te hebben. https://t.co/yfTtcTIuDK pic.twitter.com/q1BlefVvhw

— Greg DeBrosse (@GregDeBrosse) 17 juni 2022

Lee trad op voor een deel van de set en verliet vervolgens zijn uitrusting om het publiek toe te spreken, zoals Final Basic Rock meldt. “We hebben het gedaan! Je hebt het gedaan, we hebben het gedaan, we zijn hier verdomme!” zei Lee, blijkbaar verwijzend naar de keren dat de tour is uitgesteld. ‘Oké, hoe dan ook, wat ik je moet vertellen is ongeveer 14 dagen geleden, ik heb hier verdomme niet één, niet twee, niet drie, maar vier verdomde ribben gebroken.

“Ik wou dat ik een verdomd slecht verhaal had, zoals ik en Conor McGregor die verdomme in een verdomde bar of zoiets sloopten, maar dat doe ik niet,” vervolgde Lee, voordat hij Ozzy Osbourne’s drummer Clufetos voorstelde die het overnam van Lee voor onderdeel van het stel. Ondanks het advies van de dokter, zei Lee: “hij zit niet voor de lol.”

De tour stond oorspronkelijk gepland voor 2020 en is vanwege de pandemie uitgesteld. De trektocht loopt door de zomer en culmineert op 9 september in het Allegiant Stadium in Las Vegas.

About Sugito marwoto

Check Also

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs, A-Trak voor nieuw nummer ‘On God’

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs, A-Trak voor nieuw nummer ‘On God’

Meechy Darko van Flatbush Zombies werkt samen met Freddie Gibbs en DJ/producer A-Trak voor een …